Informatii locale

 5 martie 2012 
Astăzi au început înscrierile la clasa I şi la clasa pregătitoare.  
De astăzi şi până pe 16 martie se fac înscrieri doar pentru copiii care vor să meargă la şcoala din circumscripţie, adică cea mai apropiată de locuinţa lor.  Părinţii trebuie să meargă la şcoală şi să depună o cerere. Ceilalţi părinţi, care vor să-şi dea copiii la o altă şcoală, trebuie să aştepte până în etapa a doua de înscriere.  Aceasta va începe pe 20 martie şi se va face pe eventualele locuri rămase libere după prima etapă. Conform recensământului realizat în urmă cu 3 săptămâni, la nivelul municipiului Feteşti , 265 de copiii vor intra în clasa I şi 258 în clasa pregatitoare.  

Primăria Feteşti scoate la licitatie 3 cabinete medicale din fosta policlinică.
Primaria Fetesti va organiza in perioada urmatoare o licitatie pentru vanzarea a 3  cabinete medicale din fosta Policlinica. Este pentru a patra oară când sunt scoase la vânzare aceste spaţii. Întrucât la cele 3 licitaţii anterioare nu s-a prezentat niciun ofertant, pentru că plata trebuia realizată într-o singură transă, săptămâna trecută consilierii locali au hotărât să le vândă acum cu plata în 10 ani şi cu un avans de 10 %.  Cei interesati sa cumpere aceste spatii sunt obligati, conform caietului de sarcini, sa desfasoare tot activitati medicale.  Administratia locala a inceput sa vanda spatii din aceasta policlinica, intrucat,  noul spital din Fetesti are propria policlinica.  Primarul Gheorghe Catrinoiu a declarat că banii rezultati din vânzarea cabinetelor vor fi folositi pentru investitii din domeniul medical.  Anul trecut cu banii din vanzarea celorlalte cabinete, s-a reusit achiziţionarea unei Truse de Chirurgie Laparoscopica.


Centralele termice dezafactate sunt  sursa de venit pentru Primaria Fetesti
Administratia locala din Fetesti continua şi anul acesta procesul de vanzare a centralelor termice dezafectate. In perioada urmatoare va scoate la vanzare centrala termica CT 2, situată, cartierul Feteşti Gară, str. Aleea Depoului Vanzarea se va realiza prin licitatie publica deschisa. În conformitate cu Raportul de evaluare, preţul de plecare a licitaţiei clădirii este de 72 mii lei; iar terenul aferent acesteia în suprafaţă de 39  mp. A fost evaluat la aproape 40 de mii de lei. Conform caietului de sarcini, cumparatorul acestei centrale va putea desfasura activitati depozitare, comert, prestări servicii sau alte activitati care sa nu polueaze fonic sau in cadrul carora sa nu se foloseasca produse toxice care sa puna în pericol cartierul de blocuri. Decizia de a se vinde această centrală termică a fost lută de consilierii locali în şedinţa ordinară pe luna februarie.